fbpx

Google My Business

Er du synlig på Google og Google Maps? Finder dine kunder dig nemt i lokalområdet? Har du fået opdateret dine virksomhedsoplysninger på Google? Ser din online tilstedeværelse, professionel ud? Kan du svare ja til alle spørgsmålene, så behøver du ikke læse mere. Hvis du IKKE kan svare ja til det hele, så kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Vores kernekompetence er at gøre virksomheder synlige på Google med hjælp fra en Google My Business profil.

HVAD
Google My Business er en markedsføringskanal, hvor du kan administrere mange aspekter af din virksomhed og styre, hvordan den bliver præsenteret i lokale søgninger. Langt de fleste brugere på nettet, besøger kun side 1 af søgeresultaterne og her er Google My Business profilerne placeret. Derfor kan Google My Business profilen være vigtigere end virksomhedens website. Relevante oplysninger vises til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din.

HVOR
De profiler der er mest relevante for brugerens søgning kommer på forsiden af søgeresultaterne, men på Google Maps vises ALLE de relevante profiler.

Langt de fleste søgninger foregår i dag på mobilen, hvor det før var på computeren. Folk har altså det device de søger på, med i lommen, derfor er Google Maps blevet meget aktuel når vi taler lokationsbestemte søgninger.

HVORFOR
Fordelen ved at have disse oplysninger anført i Google My Business er naturligvis, at kunderne finder dine varer/ydelser og informationer hurtigere og får en bedre kundeoplevelse.

Lang de fleste foretager ikke et køb før de har foretaget en søgning på nettet. Så om du sælger mad, serviceydelser, produkter eller håndværk så er en Google my business profil relevant for dig.

Når du indgår et samarbejde med SpODD omkring din Google My Business profil sørger vi for, at dig og din virksomhed kan koncentrere sig om jeres kernekompetence, og at i kan gøre det, i er bedst til. Minimer jeres alternative omkostninger, og lad os gøre det vi er bedst til.

Vil du være synlig på Google?

Er du i tvivl? Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Not readable? Change text. captcha txt