fbpx

Referencer

Her er et lille uddrag af vores kundeliste

 • Jeg har været kunde hos Spodd i snart to år, og de har virkelig gjort et godt stykke arbejde for mig. Jeg har spurgt flere af mine kunder, om hvordan de har fundet mig, og det var igennem Google My Business profilen, som Spodd har sørget for. De har også stået for Google Analytics, som jeg fik gratis i min aftale. Jeg kan varmt anbefale SpODD til andre!

  Anni Christensen
  Anni Christensen Torsted Fodpleje
 • Vi bruger SpODD til vores Google My Business opdateringer. Vores primære arbejdsfelt ligger fjernt fra et dagligt brug af internet og computer derfor er vi glade for at SpODD løser opgaven for os. Automatikken er vigtig for os. SpODD sørger for opdateringer og videresender anmeldelser fra Google My Business af vores restaurant til os pr. mail. Vi skal ikke røre en finger selv. Har vi selv ændringer til sitet så kan vi kontakte SpODD pr. mail eller – hvad der for os kan være nemmere – pr. telefon. Automatikken og letheden i kommunikationen er central for os og derfor bruger vi SpODD.

  Peter Lerdrup
  Peter Lerdrup Havnens Perle
 • Det arbejde SpODD har udført på min Google My Business profil har givet sig godt ud. Jeg har fået større synlighed, hvilket godt kan mærkes. Jeg har derfor valgt at forlænge min aftale med endnu et år.

  Jonas Langhoff
  Jonas Langhoff Langhoff & Juul
 • Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med SpODD, der har arbejdet med min Google My Business profil. Jeg har løbende fået rettet småting, hvilket er blevet udført hurtigt og professionelt. Super venligt udviklingsteam.

  Lars Holger Dueholm
  Lars Holger Dueholm Dueholms Gulvafslibning
 • Hjarbæk Fjord Camping har nu snart samarbejdet med SpODD i to år. Vores samarbejde startede omkring Google My Business, hvilket viste nogle meget fornuftige statistikker. I 2017 besluttede vi at arbejde mere målrettet på en digital strategi. Her talte jeg med Henrik og vi havde efterfølgende et møde, hvor vi fik afstemt vores forventninger og de faktiske muligheder. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og har dels fået en større forståelse af, hvad der virker for vores virksomhed, men vigtigst af alt, så har vi fået skabt masser af trafik på vores hjemmeside.

  Lone Gad Rasmussen
  Lone Gad Rasmussen Hjarbæk Fjord Camping
 • M Hudpleje giver hermed de varmeste anbefalinger videre. Vi har været yderst tilfredse med både kundeservice og selve produktet. Vi har set store fremskridt på vores synlighed online og det har givet flere online bookinger og nye kunder generelt. Produktet og servicen er blevet bedre og bedre og udviklingen er rigtig god, så som kunde føler du virkelig du får valuta for pengene. Der bliver fulgt op på en og der blir hele tiden optimeret på ens søgeord, så man ligger godt på Google. Vil til enhver tid anbefale et samarbejde med SpODD da de er de bedste på markedet.

  Marlene Nielsen
  Marlene Nielsen M Hudpleje
 • Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med SpODD det har hjulpet os til mere synlighed og vi bliver nu fundet i de områder vi gerne vil findes i. Jeg er meget tilfreds med den service og nærvær jeg bliver mødt med.

  Dan Bjerregaard
  Dan Bjerregaard Svane Rent

Vil du være synlig på Google?

Er du i tvivl? Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Not readable? Change text. captcha txt